Saturday, March 2, 2013

Njega kose/Hair care

Ćao svima,

Sa malim zakašnjenjem evo mene opet.
Danas ću da vam predstavim neke proizvode koje koristim za svoju njegu kose.Ovo su proizvodi koje koristim već neko duže vrijeme i za sada su mi se pokazali odlično na mom tipu kose.


Hello my lovelies,

With a small delay It's me again.
Today I am going to introduce you to some of the products that I use for my hair care.These are products that I use for quite a long time and for now they are excellent on my hair type.



1. Elseve Arginine Resist X3 - L'Oreal Paris

Šampon za jačanje kose ELSEVE ARGININE RESIST X3, hrani korjen vlasi, obnavlja vlakna, a kosi se vraća njena prirodna otpornost.



2.Elseve Arginine Resist X3 - L'Oreal Paris

Povećanom koncentracijom arginina u vlaknima, pojačava se dejstvo šampona. Vlas je obnovljena i zaštićena od mogućih štetnih posledica češljanja i četkanja kose. Kosa se lako raščešljava.



3.Gliss Daily Oil Elixir

Radi se o tretmanu koji njeguje kosu i pruža joj podatnost i sjaj, a da pritom ne ostavlja ostatke na kosi.
Ovaj dnevni eliksir može se koristiti na 2 načina:

1. Kao tretman koji se ispire: nanosi se na suhu kosu prije pranja.
2. Kao tretman koji se ne ispire: nanosi se na vlažnu ili suhu kosu kao završni dodir.
Ovaj proizvod koristim na mokroj kosi poslije pranja,ostavim da odstoji jedno pola sata u zavisnosti koliko mi obaveze dozvoljavju.



4.GLISS ultimate repair repair

Ovaj proizvod je namijenjena JAKO OŠTEĆENOJ kosi pritom korištenja pegli tj. vrućine.S obzirom da je moja kosa bila oštećena na vrhovima,čak i poslije šišanja koristeći ga,oporavila se.GLISS ultimate repair repair koristim nakon što mi kosa "odleži" u peškiru,nanesem na vrhove i raščeljam



5.GLISS Asia Straight

Schwarzkopf Gliss Asia Straight prva je linija za njegu kose koja ravna čak i neukrotivu kosu. Nova intenzivna formula šampona, regeneratora i intenzivnih tretmana linije Gliss Asia Straight koji zaglađuju kosu sadrži dragocjene sastojke – bambusovo mlijeko i ekstrakt orhideje. Intenzivna formula obnavlja kosu dubinski u njezinoj strukturi, zaglađuje je kako bi stvorila savršeno ravnu kosu do 24 sata.
Što se tiče ove linije proizvoda koristila sam ih neko vrijeme ali nisam nešto bila zadovoljna,nije ono što piše,masku koristim povremeno kada peglam kosu i u toj varijanti je ok.



6.Eksta djevičansko maslinovo ulje

Za malinovo ulje sam sasvim slučajno čula od jedne prijateljice i odlučila probati,koristim ga jednom u dve sedmice i to SAMO na vrhovima kose (nipošto na cijelu dužinu) prije pranja na nekih sat-dva,nakon toga operem kosu i čak nema potrebe za Balzamom kosa je svilenkasto mekana.



Do sledećeg posta veliki poljubac

Until next post big kiss

 

No comments:

Post a Comment